regulament
intern

scroll for more

regulament intern

Construit in jurul unui concept versatil pentru intreaga familie, iti aduce mai aproape optiunea unui stil de viata sanatos.

Stimate oaspete,

Am construit acest Regulament Intern de Functionare si l-am rafinat pe parcursul anilor, avand in permanenta dorinta de a va pune la dispozitie servicii de inalta calitate. In acelasi timp ne dorim sa fim o oaza de liniste si de relaxare pentru dumneavoastra si pentru toti cei care ajung in clubul nostru.

Prin urmare va rugam sa gasiti mai jos regulile noastre de functionare, reguli construite sa ne ajute pe toti sa ne bucuram impreuna de facilitatile clubului intr-un mod cat mai intim, discret si cu respect pentru timpul fiecaruia dintre cei care ne calca pragul.

Va multumim ca ati ales sa deveniti membrul comunitatii noastre, va dorim sa va bucurati de timpul petrecut alaturi de noi si va invitam sa parcurgeti regulamentul nostru intern.

1. Pescariu Sports&SPA este un complex sportiv si de agrement, administrat de Fundatia Dinu Pescariu;

2. Programul Pescariu Sports&SPA este urmatorul:
  ●  L-V 06:00-23:00
  ●  S-D 08:00-22:00
SPA:
  ●  L 09:00-23:00
  ●  M-V 06:00-23:00
  ●  S-D 08:00-22:00

Acestea sunt orele standard de functionare, care insa pot suferi modificari in situatii speciale (exemplu: Paste, Craciun, Revelion etc.). Aceste modificari vor fi afisate in club.

3. Accesul va fi permis numai dupa completarea datelor din formularul de inscriere si emiterea cardului de membru, card care este strict personal si netransmisibil;

4. Prin semnarea formularului de inscriere, clientul isi asuma raspunderea privitoare la propria stare de sanatate, conditie fizica si capacitate de a utiliza facilitatile si echipamentul pus la dispozitie de club. De asemenea, Pescariu Sports&SPA nu se face raspunzator de vatamarile corporale suferite de membrii ce folosesc facilitatile si aparatura sportiva in mod defectuos, fara supravegherea instructorilor de specialitate din cadrul clubului;

5. Desfasurarea oricarei activitati sportive in cadrul clubului Pescariu Sports&SPA se face cu avizul prealabil al medicului de familie ori a medicului specialist, in functie de starea de sanatate a acestuia. Membrul se obliga sa nu desfasoare activitati sportive in incinta clubului daca starea de sanatate nu ii permite. Pescariu Sports&SPA isi rezerva dreptul de a solicita membrului avizul medical privind starea de sanatate.

6. Cardul/ bratara sunt proprietatea Pescariu Sports&SPA. La eliberarea acestora se va achita o garantie de 50 lei , respectiv 80 lei suma ce urmeaza a fi returnata la incetarea abonamentului, in momentul restituirii cardului/ bratarii.

7. In cazul pierderii instrumentului de acces, garantia nu va fi restituita, si se va emite un nou   card/bratara, cu o noua garantie de 50 sau 80 lei.

8. Intrarea in club se face doar pe baza cardului de membru. Cardul/ Bratara nu sunt transmisiblie. Folosirea improprie a acestuia atrage imediat dupa sine retragerea cardului si anularea abonamentului. In caz de pierdere sau furt, titularul trebuie sa anunte imediat receptia clubului. În cazul în care, din diferite motive, membrul nu poate prezenta cardul/brățara, se poate împrumuta un card/zi de la Recepția clubului .

9. Taxa de membru se va achita integral la inceputul perioadei pentru care se face abonamentul. Renuntarea la contract aduce dupa sine pierderea sumei achitate.

10. La inscriere se va primi gratuit un lacat pentru vestiar; in cazul pierderii acestuia, unul nou se poate achizitiona contra cost (20 lei) de la receptia clubului.

11. Dulapurile din vestiare nu pot fi tinute ocupate intre doua vizite; in fiecare seara, dupa inchiderea programului, clubul isi rezerva dreptul de a taia toate lacatele ramase inchise.

12. Pescariu Sports&SPA nu se face raspunzator pentru obiectele lasate, uitate, pierdute sau furate in incinta sa.

13. Pe durata vizitelor in club, fiecare membru va beneficia de 2 prosoape (unul mare, unul mic), acestea fiindu-i inmanate de la receptia de prosoape, strict in schimbul voucherului pe care fiecare membru il primeste dupa achitarea abonamentului. Voucherul va ramâne la receptia de prosoape pâna la inapoierea acestora. Daca, din diverse cauze, prosoapele nu sunt inapoiate, posesorul voucherului va trebui sa achite  suma de 50 lei.

14. In incinta clubului nu este permis consumul de bauturi sau alimente aduse din afara;

15. In incinta Clubului, nu se permite niciun fel de comportament inadecvat. Acest comportament va include, fara a se limita la: folosirea unui limbaj abuziv, jignitor, degradant, profanator, un comportament si limbaj obscen, sau orice comportament de hartuire care poate aduce disconfort membrilor sau angajatilor.

Nu uitati: scopul nostru comun este relaxarea si crearea unui climat cat mai sanatos si reconfortant pentru comunitatea noastra. Va rugam sa tineti cont de tonul vocii, iar in conditiile unei situatii de urgenta, va rugam sa va retrageti in locurile special amenajatepentru discutii sau conversatii telefonice.

16. Membrii clubului au posibilitatea de a invita pâna la 5 oaspeti/ zi (va rugam sa luati in considerare ca Pescariu Sports&Spa isi rezerva dreptul de a refuza accesul acestora in caz de comportament sau tinuta neadecvat/a). Accesul invitatilor se va face gratuit, de luni pâna vineri, in intervalul 1 iunie - 30 septembrie si de luni-duminica in restul anului, in limita bonusurilor existente in abonament, sau prin achitarea taxei de intrare.

17. Oaspetii vor putea beneficia de facilitatile pentru care opteaza, pe durata unei zile, dar numai insotiti de membrul al caror invitati sunt, membrul urmând a informa invitatii asupra Regulamentului Clubului si a se asigura ca invitatii sunt apti medical si instruiti pentru utilizarea facilitatilor.

18. La accesul pe terenurile de sport, in sala de fitness, piscina, zona de spa, etc membrii sunt obligati sa aiba echipamentul corespunzator zonei respective (descrierea acestuia se regaseste in regulamentul fiecarei zone); Membrul se obliga sa instiinteze Clubul in situatia in care nu cunoaste modul de utilizare a facilitatilor, in acest caz urmând sa contracteze serviciile unui instructor personal agreat de club, cu suportarea tarifului aferent.

19. Este strict interzis:
  ●  accesul in club al copiilor sub 13 ani, neinsotiti de un adult;
  ●  accesul in zona de spa si in gym al copiilor sub 16 ani, chiar daca parintele are abonament pe zona respectiva (exceptie fac copiii care folosesc sala de fitness sub supravegherea unui antrenor personal);
  ●  accesul copiilor sub 13 ani la clasele destinate adultilor;
  ●  accesul membrilor la facilitatile care nu sunt incluse in abonamentul valabil, in cazul in care nu au solicitat  folosirea unei invitatii sau nu au achitat taxa de acces facilitate la Receptie;

20. Pentru a evita situatii neplacute, copiii cu varsta de pana la 13 ani trebuie sa foloseasca vestiarele destinate copiilor. In conditii de supraaglomerare a vestiarului de copii, acestia vor putea folosi vestiarele destinate adultilor numai in conditiile in care sunt insotiti de un adult. Copiii care nu sunt insotiti trebuie sa se adreseze personalului Pescariu Sports&Spa pentru a-i asista pe perioada sederii la vestiar.

21. Accesul copiilor sub 16 ani este restrictionat in zona vestiarelor VIP. Desigur, in caz de situatii extreme personalul clubului trebuie anuntat pentru a va oferi suport.

22. Membrii clubului pot face rezervari la masaj sau tratamente cu pana la 7 zile in avans; Anularea unei rezervari se face cu cel putin 24 de ore inainte. Neonorarea sau anularea cu mai putin de 24 de ore inainte a unei rezervari se penalizeaza cu contravaloarea serviciului programat.

23. Pe baza consimtamantului expres al membrilor Clubului exprimat, in prealabil, prin Formularul de inscriere, utilizam imaginea surprinsa in fotografii sau inregistrari video, in scopuri de promovare a Clubului si a comunitatii noastre. Colectam aceste imagini in mod transparent fata de clientii nostri (spre exemplu, un fragment al unui antrenament, o fotografie de la un turneu de tenis sau de la un meci de fotbal)Utilizam aceste imagini in mediul online sau offline: pe website-ul www.pescariusports.ro, pe paginile de social media pe care le administram sau care sunt administrate in colaborare cu noi. Pescariu Sports & Spa se obliga sa nu afiseze materiale care ar putea afecta imaginea clientilor si sa nu divulge identitatea persoanelor care apar in fotografii ori inregistrari video, fara acordul acestora.

24. Intrucât respectam dreptul la imagine al tuturor clientilor si vizitatorilor nostri, consimtamântul pentru prelucrarea acestor date poate fi retras oricând, fara a fi afectata in vreun fel calitatea serviciilor pe care le furnizam. Pentru aceasta, ne puteti trimite oricând un e-mail la adresa contact@pescariusports.ro ori o cerere scrisa la adresa Str. Glodeni nr. 3, Bucuresti, România.

25. Clubul Pescariu Sports & Spa este monitorizat video in mod permanent (cu exceptia spatiilor private, precum vestiarele si baile). Spatiile monitorizate sunt semnalizate in mod vizibil. Informatiile inregistrate sunt necesare in scopul apararii intereselor legitime urmărite de Pescariu Sports & Spa, pentru a asigura securitatea persoanelor fizice și a bunurilor apartinand acestora, putand fi comunicate, cu respectarea prevederilor legale, organelor de urmărire sau cercetare penala.

26. Pentru mai multe informatii privind modul in care Fundatia „Dinu Pescariu” prelucreaza datele dumneavoastra, drepturile de care beneficiati si modul in care le puteti exercita, va rugam sa accesati Politica noastra de confidentialitate, disponibila la receptia Clubului si pe website-ul www.pescariusports.ro. Politica de confidentialitate face parte integranta a prezentului Regulament de Ordine Interioara.

27. Prin completarea formularului de inscriere in Clubul Pescariu Sports&Spa, se considera ca fiecare membru consimte la respectarea, fara rezerve, a acestui regulament.

28. Nerespectarea acestui regulament poate atrage dupa sine, in functie de gravitatea abaterii, sanctiuni ce pot ajunge pana la retragerea calitatii de membru al Pescariu Sports&Spa.

29. Pescariu Sports&Spa isi rezerva dreptul de a anula un abonament in cazul in care comportamentul membrului este considerat neadecvat, evident returnand contravaloarea ramasa din abonament.

30. Pescariu Sports&Spa isi rezerva dreptul de a putea modifica, revizui sau completa prezentul regulament ori de cate ori este nevoie, orice schimbare intrand in vigoare in momentul afisarii sau comunicarii ei catre membrii.

1. Accesul este rezervat persoanelor cu varsta peste 16 ani.

2. Va rugam pastrati linistea si respectati intimitatea celorlalti clienti.

3. Din motive de igiena, va rugam sa:
 ●  Utilizati dusul inainte de a intra in SPA (la intrare se afla un dus dezinfectant pentru picioare);
 ●  Purtati permanent costumul de baie;
 ●  Folositi prosopul in sauna uscata;

4. Nu sunt permise in zona de SPA:
 ●  utilizarea telefonului mobil;
 ●  accesul cu obiecte sau accesorii precum ceas, bijuterii, ochelari, lentile de contact, reviste;
 ●  folosirea cremelor de corp, uleiurilor sau cremelor autobronzante;
 ●  fumatul si consumul de bauturi alcoolice/ alimente;
 ●  rezervarea paturilor incalzite pe durata folosirii altor facilitati;
 ●  accesul copiilor sub 16 ani;

5. Nu intrati in sauna sau jacuzzi daca:
  ●  sunteti insarcinata (*accesul se poate face doar pe proprie raspundere in conditiile semnarii unui formular, care se – gaseste la Receptia Clubului);
  ●  aveti probleme renale sau cardiace;
  ●  suferiti de astm, diabet sau epilepsie;
  ●  va aflati sub influenta medicatiei, alcoolului sau drogurilor;
  ●  suferiti de boli infectioase febrile sau rani deschise;
  ●  ati consumat alcool sau ati servit o masa copioasa in ultimele 90 de minute;

RECOMANDARI:

  ●  Inainte de a intra in zona de SPA, va recomandam sa consumati alimente usoare si sa va hidratati cu apa, ceai sau suc de fructe.
  ●  In timpul vizitei, va puteti prepara un ceai cald si aromatic in zona special amenajata.
  ●  Parasiti sauna daca simtiti ca vi se face rau!
  ●  Pentru un efect de relaxare completa, va recomandam la finalul vizitei dumneavoastra o sedinta de masaj.

SAUNA USCATA 90°

RECOMANDARI DE UTILIZARE

  ●  Faceti un dus rapid cu apa calda si sapun;
  ●  Uscati-va bine. Protejati-va parul cu un prosop pentru a evita uscarea acestuia;
  ●  Intrati in sauna uscata (folosirea prosopului este obligatorie) si rasuciti clepsidra;

ETAPA 1 (faza de incalzire)
  ●  
Relaxati-va 8-15 minute in pozitia sezut sau culcat.
  ●  Adaugati apa peste pietrele incinse daca doriti sa cresteti umiditatea si senzatia de temperatura mai ridicata. Senzatia este mai intensa la nivelul superior al saunei.

ETAPA 2 (faza de racire)
  ●  Iesiti si faceti un dus rece (sau folositi frigidarium) pentru stimularea circulatiei sanguine si tonifierea pielii/organismului (incepeti cu extremitatile si terminati cu pieptul si fata).

ETAPA 3 (faza de repaus)
  ●  Uscati-va bine si asezati-va comod pe unul din paturile incalzite din zona de relaxare.
  ●  Beti cat mai multe lichide pentru a evita deshidratarea. Va puteti prepara un ceai cald si aromatic in zona special amenajata.

INDICATII
  ●  Detoxifierea organismului
  ●  Fortificarea imunitatii si accelerarea metabolismului
  ●  Cresterea elasticitatii pielii
  ●  Efect antirid (in combinatie cu frigidarium)
  ●  Imbunatatirea circulatiei periferice
  ●  Dureri musculare, articulare si ligamentare
  ●  Reumatism
  ●  Postinfarct (faza de reeducare)
  ●  Hipertensiune usoara
  ●  Insomnii, depresii, stres

CONTRAINDICATII
  ●  Sarcina
  ●  Boli inflamatorii acute interne
  ●  Infectii febrile virale/bacteriene
  ●  Hipotensiune, infarct miocardic acut, tulburarile circulatiei cerebrale, diabet
  ●  Epilepsie, glaucom, tumori, boli sexuale
  ●  Infectii tegumentare sau rani deschise
  ●  Influenta medicamentelor puternice saua drogurilor
  ●  Consumul de alcool sau ingestia unei mese copioase in ultimele 90 de minute

SAUNA UMEDA 45°

RECOMANDARI DE UTILIZARE
  ●  Faceti un dus rapid cu apa calda si sapun;
  ●  Uscati-va bine;
  ●  Intrati in sauna umeda;

ETAPA 1 (faza de incalzire)
  ●  Asezati-va comod si lasati-va inconjurati de vapori pentru 8-15 minute.
  ●  Relaxati-va si respirati profund pentru a profita de beneficiile aburului cald si ale uleiurilor esentiale asupra sistemului pulmonar si nervos.

ETAPA 2 (faza de racire)
  ●  La iesirea din sauna, improspatati-va cu un dus rece sau folositi frigidarium (incepeti cu extremitatile si terminati cu pieptul si fata) pentru stimularea circulatiei sanguine si tonifierea pielii si organismului.

ETAPA 3 (faza de repaus)
  ●  
Uscati-va bine si asezati-va comod pe unul din paturile incalzite din zona de relaxare.
  ●  Beti cat mai multe lichide pentru a evita deshidratarea. Va puteti prepara un ceai cald si aromatic in zona special amenajata.
  ●  Daca doriti, puteti relua sesiunea de sauna respectand cele 3 etape!
  ●  Nu este permis barbieritul in sauna umeda.

INDICATII
  ●  Detoxifierea organismului
  ●  Fortificarea imunitatii si accelerarea metabolismului
  ●  Cresterea elasticitatii pielii
  ●  Efect antirid (in combinatie cu frigidarium)
  ●  Imbunatatirea circulatiei periferice
  ●  Dureri musculare, articulare si ligamentare
  ●  Reumatism
  ●  Postinfarct (faza de reeducare)
  ●  Hipertensiune usoara
  ●  Forme usoare de astm bronsic/bronsita

CONTRAINDICATII
  ●  Sarcina
  ●  Boli inflamatorii acute interne
  ●  Infectii febrile virale/bacteriene
  ●  Hipotensiune, infarct miocardic acut, tulburarile circulatiei cerebrale, diabet
  ●  Epilepsie, glaucom, tumori, boli sexuale
  ●  Infectii tegumentare sau rani deschise
  ●  Influenta medicamentelor puternice saua drogurilor
  ●  Consumul de alcool sau ingestia unei mese copioase in ultimele 90 de minute

ACCESUL IN INCINTA
  ●  Accesul la piscina se face exclusiv pe baza cardului de membru ;
  ●  Copiii pana la 13 ani trebuie insotiti de parintele, membru al clubului sau de un instructor de inot;
  ●  Invitatii si copiii membrilor au acces doar insotiti de titularul abonamentului; persoanele invitate beneficiaza de aceleasi facilitati ca si titularul si se supun prezentului regulament.
  ●  Pe durata lectiilor de inot, nu este permis accesul parintilor sau insotitorilor in incinta spatiului aferent piscinelor;
  ●  Vizitatorii trebuie sa foloseasca protectie pentru incaltaminte;
  ●  Accesul cu animale in incinta piscinei si in zona de plaja nu este permis;
  ●  Va rugam nu introduceti alimente sau bauturi din afara clubului;
  ●  Accesul in stare de ebrietate, consumul de bauturi alcoolice sau tutun in incinta piscinei sunt strict interzise;
  ●  Managementul isi rezerva dreptul de a refuza intrarea clientilor care par sub influenta alcoolului, medicamentelor sau a drogurilor;
  ●  Nu folositi piscina daca suferiti de boli infectioase sau aveti rani deschise;
  ●  Persoanele care nu respecta regulamentul vor fi rugate sa paraseasca incinta si vor suferi suspendarea/anularea abonamentului;

UTILIZAREA FACILITATILOR
  ●  
Din motive de igiena, dusul este obligatoriu inainte de fiecare intrare;
  ●  Folositi echipamentul specific (costum de baie, papuci, casca).
  ●  Se interzice nuditatea si orice atitudine indecenta;
  ●  Este de evitat intrarea la piscina cu machiaj;
  ●  Nu este perimis accesul la piscina al persoanelor cu plagi deschise, dermatite, dermatoze sau boli transmisibile;
  ●  Copiii in varsta de pana la 3 ani vor purta obligatoriu, la intrarea in apa, scutece speciale pentru piscina si vor fi atent supravegheati de un adult;
  ●  Utilizati scarile pentru a intra sau iesi din piscina;
  ●  Saritul in apa si jocul cu mingea nu sunt permise;
  ●  Scufundatul neasistat nu este recomandat ;Atentie! Nu alergati. Podeaua poate fi alunecoasa;
  ●  Pentru accesul la diferite facilitati (materiale de inot, aerisire, iluminat) va rugam sa cereti acordul instructorului de serviciu. Dupa folosirea materialelor de inot, va rugam sa le returnati in locurile special amenajate;
  ●  Materialele auxiliare trebuie folosite strict pentru inot, nu pentru joaca;In situatiile de bazin aglomerat, va rugam sa respectati culoarele prioritare de inot si inotul in circuit;
  ●  Nu aruncati obiecte in bazine (ex: guma de mestecat);
  ●  Pentru plaja va recomandam zona special amenajata;

Pentru participarea la cursurile de inot organizate de Pescariu Sports&Spa, parintele copilului inscris se obliga sa respecte toate regulile de desfasurare a acestora, prezentate in acest regulament sau afisate in club:

1. Accesul va fi permis numai dupa completarea datelor din formularul de inscriere si emiterea cardului de acces, card care este strict personal si netransmisibil;
2. Inainte de participarea la cursuri, parintele are obligatia de a obtine de la medic acordul in vederea desfasurarii cursurilor, copilul urmand a fi adus doar daca este apt din punct de vedere medical si starea de sanatate corespunzatoare;
3. Parintele intelege si este de acord ca este singurul raspunzator de starea de santate a copilului si orice accidente ce pot surveni datorita unor probleme de sanatate cunoscute sau necunoscute la data inscrierii la curs nu constituie responsabilitatea Pescariu Sports&SPA, clubul neputand fi facut raspunzator de acestea;
4. Parintele se obliga sa nu aduca copilul la cursuri daca acesta este bolnav ori starea de sanatate nu ii permite sa urmeze unul sau mai multe cursuri sau pune in pericol sanatatea celorlalti copii;
5. Clubul isi rezerva dreptul de a solicita parintelui avizul medical privind starea de sanatate a copilului;
6. Parintele se obliga sa aduca la cunostinta clubului orice necesitate speciala a copilului si orice informatie privind comportamentul acestuia;
7. Accesul la ora de curs se face doar pe baza programarii efectuate la receptie sau antrenor, numai la data si la ora stabilite in prealabil, pe baza abonamentului valabil, inregistrat in baza de date;
8. Accesul parintilor sau al insotitorilor pe durata orelor de curs nu este permis. Insotitorii pot astepta copiii in lobby Receptie Principala sau la Restaurantul din incinta Clubului (The Gallery). Pentru a putea evalua rezultatul cursului, parintii vor avea acces la 2 sedinte de inot/curs, sedinte care vor trebui anuntate la Receptie. La intrarea in incinta bazinului parintii sunt rugati sa utilizeze incaltaminte adecvata (papuci), In caz contrar clubul isi rezerva dreptul de a le refuza accesul. Pentru a evita situatii neplacute, copiii cu varsta de pana la 13 ani trebuie sa foloseasca vestiarele destinate copiilor. In conditii de supraaglomerare a vestiarului de copii, acestia vor putea folosi vestiarele destinate adultilor numai in conditiile in care sunt insotiti de un adult. Copiii care nu sunt insotiti trebuie sa se adreseze personalului Pescariu Sports&Spa pentru a-i asista pe perioada sederii la vestiar.
9. Accesul copiilor sub 13 este restrictionat in zona vestiarelor VIP. Desigur, in caz de situatii extreme personalul clubului trebuie anuntat pentru a va oferi suport.
10. Copiii trebuie sa se prezinte la orele de curs cu echipament adecvat, fiind obligatorii costumul de baie, papucii, casca de inot si facultative ochelarii de inot si labele.
11. Copiii sub 3 ani vor trebui sa poarte obligatoriu la intrarea in apa, scutece speciale pentru piscina.
12. Clubul Pescariu Sport&SPA nu se face raspunzator pentru obiectele lasate, uitate, pierdute sau furate in incinta clubului.
13. Dusul este obligatoriu inainte de intrarea in bazin.
14. Copiii trebuie instruiti sa foloseasca toaletele inainte de intrarea in bazin si ori de cate ori este nevoie.
15. Plata se face integral, in avans, la receptia clubului, la inceputul fiecarui pachet de sedinte.
16. In caz de neprezentare, banii nu se returneaza si orele pierdute nu pot fi recuperate. Orele incluse in pachetele de sedinte trebuie efectuate in termen de 3 luni de zile de la data inceperii cursului.
17. Parintele are datoria sa anute absenta copilului cu minim 24 ore pentru a nu pierde sedinta. In cazuri extreme, absentarea se va anunta telefonic cu minim 5 ore inainte de ora programarii
18. Nerespectarea prezentului regulament poate duce la suspendarea sau chiar anularea sedintelor de inot.

scroll for more

TE INVITAM SA NE CUNOSTI

Clubul de wellness Pescariu Sports&Spa promoveaza "Arta de a trai frumos". Construit in jurul unui concept versatil pentru intreaga familie, iti aduce mai aproape optiunea unui stil de viata sanatos.

SERVICII & FACILITATI