intrebari
frecvente

scroll for more

intrebari frecvente

Construit in jurul unui concept versatil pentru intreaga familie, iti aduce mai aproape optiunea unui stil de viata sanatos.

ACCES IN CLUB SI ABONAMENTE

Inscrierea la club presupune semnarea unui contrat intre parti, cat si a unui angajament de respectare a regulamentului interior al clubului. Accesul la facilitatile clubului de wellness va fi permis numai dupa completarea datelor din formularul de inscriere si emiterea cardului de membru.

Oferta noastra NU include un abonament cu durata de o luna. Puteti gasi toate informatiile legate de tarife si tipurile de abonament accesand pagina de abonamente din cadrul site-ului nostru.

FITNESS & GRUP FITNESS

Program clase grup fitness : Calendar

Antrenorii nostri sunt Persoanal Traineri experimentati, avand certificari recunoscute international in domeniile fitness si nutritie. Desi abordarile lor sunt diferite, cu totii realizeaza planuri personalizate de antrenament si alimentatie, atingand, in cazul in care este necesar, si subiectul suplimentelor alimentare.

PISCINE

Accesul la piscina Aqua este permis tuturor; calitatea de membru al clubului nu este o conditie. Tarifele de acces le puteti vizualiza accesand link-ul : https://pescariusports.ro/piscina-pescariu-aqua/

Utilizarea piscinelor semiolimpice se poate face achizitionand un abonament cu acces la cel putin o facilitate (Piscina), cu valabilitate 6 sau 12 luni. Vezi link abonamente: https://pescariusports.ro/abonamente/

spa

Oferta clubului include vouchere cadou cu acces la zona SPA. Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati: http://pescariusports.ro/contact/

Pentru a avea acces la serviciul de masaj din zona de SPA fara a avea calitatea de membru al clubului, este necesara achizitia unui pachet de 10 sau 20 de sedinte de masaj. Link preturi masaj https://pescariusports.ro/spa-masaj/masaj/

ACTIVITATI PENTRU COPII

Copiii pot fi inscrisi pe tot parcursul anului la cursurile de tenis si inot, acestea fiind activitatile sportive cu traditie in clubul nostru. Alte activitati pentru copii puteti vizualiza accesand link-ul https://pescariusports.ro/clase-pentru-copii/

In perioada verii, cei mici se pot participa la modulele saptamanale Summer Camp, experimentand astfel o multitudine de activitati sportive.

Varsta minima pentru a inscrie un copil la cursul de inot este de 4 ani.

Doar atunci copiii sunt pregatiti sa asimileze tehnicile de baza ale inotului, progresul de la un curs la altul fiind semnificativ.

EVENIMENTE

Clubul Pescariu Sports & SPA dispune de multiple variante pentru organizarea evenimentelor corporate sau private, iar echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi o experienta de neuitat. Iata cateva dintre locatiile pe care le propunem: restaurantul The Gallery si terasa acestuia, piscina Aqua, piscinele exterioare, cat si terenurile de tenis, fotbal si squash pentru evenimentele tip turneu sau team-building.

Solicitati o oferta personalizata pentru evenimente: https://pescariusports.ro/contact/

PARCARE

Clubul dispune de o parcare cu 250 locuri.

Achizitioanarea unui card de membru la clubul Pescariu Sports&Spa confera implicit parcarea gratuita, clubul dipunand de 250 de locuri de parcare.

scroll for more

TE INVITAM SA NE CUNOSTI

Clubul de wellness Pescariu Sports&Spa promoveaza "Arta de a trai frumos". Construit in jurul unui concept versatil pentru intreaga familie, iti aduce mai aproape optiunea unui stil de viata sanatos.

SERVICII & FACILITATI