EVENIMENTE

scroll for more

EVENIMENTE

Ne place să aducem comunitatea noastră împreună prin evenimente inspirate.

CORPORATE

Transformăm evenimentele corporate în experiențe memorabile. Restaurantul nostru este gata de petrecere! Meniurile personalizate vor satisface nevoile echipei tale! Aici, fiecare eveniment devine un loc unde oamenii leagă prietenii într-un cadru relaxant, savurând un cocktail și bucurându-se de muzică.

ZILE DE NAȘTERE

Fiecare zi de naștere devine o experiență de neuitat. Organizăm petreceri speciale pentru a-ți celebra ziua într-un mediu distractiv. Cu servicii impecabile și atenție la detalii, petrecerea ta va rămâne specială în amintirea invitaților.

ABSOLVIRE

Suntem partenerul perfect pentru organizarea cerințelor tale. Te așteptăm să celebrăm realizările academice într-un mod memorabil. Oferim servicii personalizate pentru acest eveniment special, astfel încât tinerii absolvenți să se bucure de o seară cu adevărat specială.

CONFERINȚE

Locația noastră este perfectă pentru conferințe de succes. Cu servicii personalizate și o atmosferă relaxantă, suntem partenerul tău de încredere pentru organizarea unor evenimente care să se încheie cu idei ingenioase. Fie că organizezi ședințe de lucru, seminarii sau evenimente corporate strategice, echipa noastră se va asigura că totul va decurge impecabil. Oferim un mediu relaxant tpentru a facilita colaborarea și succesul în cadrul conferințelor tale.

detalii contact

PROGRAM CLUB

Luni - Vineri - 06:00 - 23:00
Sambata - Duminica - 08:00 - 22:00

Relatii cu clientii

Receptia principala
+4 0372 731 972

vanzari

Anca Capruciu (Senior Sales Representative)
anca.capruciu@pescariusports.ro
+40 730 900 040

Cristina Ion (Sales Representative)
cristina.ion@pescariusports.ro
+40 730 900 045

PR & MARKETING

Alice Negru
alice.m.negru@gmail.com

Resurse Umane

Ana Habuc ( HR Manager)
ana.habuc@pescariusports.ro
+40 730 900 031

CONTACT FORM

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

INSTAGRAM

Social Media conecteaza oamenii, iar noi suntem activi cu materiale care te vor motiva sa nu lasi pe maine, ce poti face azi.