Summer Camp 2023
PROGRAM

scroll for more

SAY HI TO SUMMER CAMP
ADVENTURE!

Vara aceasta, lasa vacanta copiilor in grija noastra!

Ce inseamna
Summer Camp

Cea mai mare bucurie a copiilor este sa simta libertatea,sa lege prietenii si sa descopere activitati noi, de aceea am creat
SUMMER CAMP @Pescariu Sports & Spa!In perioada 3 iulie – 1 septembrie 2023, am pregatit, pentru copiii cu varste intre 4 si 12 ani, 9 module de 1 saptamana fiecare, in care le propunem un program interactiv, cu ateliere gandite pentru ei.

Ce activitati se desfasoara

Alaturi de specialisti in domeniu, acestia isi vor dezvolta creativitatea, indemanarea, coordonarea, abilitatile de lucru in echipa, descoperindu-si, de ce nu, aptitudinile catre unul dintre sporturile propuse de noi!ÎNOT | TENIS | DANS | SQUASH | DANS | BASCHET |BODY FLY | SCRIMĂ | YOGA | FOTBAL | GIMNASTICA | OUTDOOR GAMES

GRUPE
Summer Camp

Intr-o era in care digitalul ii cucereste pe cei mici, este foarte important sa le amintim rolul activitatilor fizice, dar si importanta petrecerii timpului in natura. La SUMMER CAMP copii invata sa lucreze in echipa, dobandesc forta si agilitate si vor pleca acasa motivati si cu un bagaj plin cu amintiri.

Programul este impartit pe doua grupe: grupa 4 - 7 ani &grupa 8 - 12 ani.

Grupa 4-7 ani

Pe parcursul zilei copii au activitati sportive precum tenis, inot, squash sau fotbal. Pot experimenta diferite activitati care le ofera sansa sa isi puna bazele unei cariere in sport. Copiii invata sa-si dezvolte abilitatile fizice, sa-si intareasca relatiile sociale si sa-si exploreze pasiunile.

Echipa noastra este mereu prezenta pentru a oferi sprijinul necesar astfel incat fiecare copil sa aiba parte de o vara plina de aventura, fara pericole.

Grupa 8 -12 ani

Au incluse in program sporturi precum scrima. Cu ajutorul experientelor traite la SUMMER CAMP cei mici pot descoperi ce pasiuni si inclinatii au.

SUMMER CAMP este locul in care isi pot forma prietenii pe viata. Cu programul interactiv si provocarile distractive, ii ajutam pe copii sa-si dezvolte abilitatile sportive. Prin aceste activitati, ei invata valori importante in viata, precum echipa, fair-play-ul si perseverenta.

Ii ajutam sa isi petreaca vara intr-un mod activ, educativ si distractiv, care contribuie la dezvoltarea lor intr-un mediu sigur.

TARIFE
SUMMER CAMP 2023

Te invitam sa descoperi beneficiile noastre! Afla mai multe despre pachetele disponibile, oferte si preturi. Pentru a afla mai multe detalii, iti stam intotdeauna la dispozitie!

1 SAPTAMANA

Membri – 300€

Non-Membri – 335€

Frate/Sora Membri – 270€

Frate/Sora Non-Membri – 300€

DE LA 270 EUR

2 SAPTAMANI

Membri – 540€

Non-Membri – 600€

DE LA 540 EUR

1 ZI

Membri – 85€

Non-Membri – 95€

DE LA 85 EUR

1 SAPTAMANA

Membri – 300€

Non-Membri – 335€

Frate/Sora Membri – 270€

Frate/Sora Non-Membri – 300€

DE LA 270 EUR

2 SAPTAMANI

Membri – 540€

Non-Membri – 600€

DE LA 540 EUR

1 ZI

Membri – 85€

Non-Membri – 95€

DE LA 85 EUR

detalii contact

PROGRAM CLUB

Luni - Vineri - 06:00 - 23:00
Sambata - Duminica - 08:00 - 22:00

Relatii cu clientii

Receptia principala
+4 0372 731 972

vanzari

Cristina Ion (Sales Representative)
cristina.ion@pescariusports.ro
+40 730 900 045

PERIOADA DESFASURARE

Summer Camp 2023
se desfasoara in perioada
03 Iulie - 01 Septembrie 2023

REGULAMENT

Copiii trebuie sa aiba un comportament adecvat. Vor respecta personalul clubului si ceilalti participanti la programul Summer Camp. In cazul manifestarii lipsei de respect, copilul va fi informat ca acest comportament nu este acceptabil si nu poate fi tolerat. La repetate manifestari neadecvate, va fi exclus din program, fara posibilitate de rambursare.

Copiii nu au voie cu telefoane mobile, ipod-uri, bani sau alte dispozitive electronice.

Copiii care prezinta semne de afectiuni/viroze respiratorii (tuse, febra, rinoree, stranut) nu vor avea acces in incinta clubului Pescariu Sports & Spa.

Copiii vor respecta toate instructiunile date de personalul de supraveghere si instructorii clubului.Parintii sunt rugati sa le aplice zilnic copiilor crema cu protectie solara. Crema nu va fi aplicata de catre personalul de supraveghere.

Parintii sunt rugati sa isi imbrace copiii conform conditiilor meteorologice anuntate. Este obligatoriu ca participantii la Summer camp sa poarte incaltaminte sportiva – adidasi si sapca, precum si echipament sportiv (nu rochii sau pantaloni de blug).

Nu se accepta: sandale, papuci sau slapi, la activitatile sportive, exceptand piscina.

Pentru inot si jocuri acvatice, echipamentul este format din: costum de baie, casca, ochelari, prosop .

Avand in vedere ca majoritatea activitatilor se desfasoara in aer liber, va recomandam sa existe echipament de schimb, in cazul in care copiii vor transpira.

Fiecare participant este obligat sa aiba propria sticla de apa, etichetata, ce va fi reaprovizionata de personalul de supraveghere de cate ori va fi nevoie.

Parintii nu au voie sa insoteasca copiii pe parcursul activitatilor din program.

Programul saptamanal al activitatilor sportive poate suferi modificari, dar orele de permanenta, la Summer camp raman aceleasi: 09.00 – 17.00.In cazul in care, copilul sufera de alergii alimentare, va rugam sa anuntati personalul de supraveghere lista cu alimentele interzise.

Daca pe perioada permanentei in club, copilul sufera o lovitura minora sau zgarietura, parintele va fi instiintat la sfarsitul zilei, cand va prelua copilul. Daca se accidenteaza mai grav, parintele va fi sunat imediat si impreuna se va decide daca i se va acorda primul ajutor local sau va fi chemata salvarea la 112 si transportat la spital.

Fiecare copil va ajuta la strangerea si aranjarea echipamentelor folosite in timpul activitatilor sportive.

Obiectele uitate pe parcursul saptamanii la Summer Camp, vor fi pastrate doar 2 saptamani, dupa terminarea modulului. Informatii despre ele pot fi cerute la receptia principala a clubului.

Plata trebuie facuta pana cel tarziu in vinerea de dinaintea saptamanii de participare. In cazul in care plata se face in avans, pentru mai multe saptamani, perioada de participare poate fi modificata, cel tarziu pana in vinerea de dinaintea inceperii modulului. In caz contrar, se percepe o penalizare de 50% din taxa modulului.

Parintii trebuie sa completeze si sa semneze formularul de inscriere, in programul Summer Camp, fiind de acord cu participarea copiilor la activitatile din cadrul acestuia.

INSTAGRAM

Social Media conecteaza oamenii, iar noi suntem activi cu materiale care te vor motiva sa nu lasi pe maine, ce poti face azi.