the
gallery

scroll for more

THE GALLERY

Delicii pentru toate gusturile. Restaurantul din cadrul clubului nostru are un meniu divers si propune mereu optiuni pentru un stil de viata sanatos dar, totodata gustos.

The Gallery este locul in care evenimentul tau poate prinde contur!

Fie ca vorbim despre zile de nastere, botezuri, evenimente corporate sau despre orice alta ocazie speciala, te asteptam sa iei parte la o adevarata calatorie printre experiente culinare unice si bauturi special realizate, intr-o atmosfera vibranta.

RESTAURANT

Extrem de versatil, oferind spatiu indoor si outdoor, restaurantul cu meniu a la carte este perfect pentru un business lunch, un city office, un coffee lounge sau pentru a deveni gazda unor evenimente cu stil.

Spatiul interior este modular, decorat in culori proaspete si elegante, iar terasa ofera o perspectiva spectaculoasa a piscinei Aqua, a lacului Tei si a orizontului urban, atat pe timpul zilei, dar mai ales seara. Oaspetii nostri sunt membrii Pescariu Sports&SPA si nu numai!

detalii contact

PROGRAM CLUB

Luni - Sambata - 08:00 - 20:00
Duminica - 10:00 - 16:00

Customer Service

Receptia principala
+4 0372 731 972

VANZARI

Anca Capruciu (Senior Sales Representative)
anca.capruciu@pescariusports.ro
+40 730 900 040

Cristina Ion (Sales Representative)
cristina.ion@pescariusports.ro
+40 730 900 045

RESURSE UMANE

Ana Habuc ( HR Manager)
ana.habuc@pescariusports.ro
+40 730 900 031

INSTAGRAM

Social Media conecteaza oamenii, iar noi suntem activi cu materiale care te vor motiva sa nu lasi pe maine, ce poti face azi.