grup fitness

SVETLANA BURASHNIKOVA

fit ball

FitBall este o clasa de tonifiere, in care se lucreaza cu mingi cu diametru mare ( aprox. 55cm).

Exercitiile practicate la aceasta clasa pun in miscare toate grupele de muschi, iar executate in mod regulat acestea te vor ajuta sa-ti dezvolti coordonarea si flexibilitatea, dar iti ofera si posibilitatea sa-ti intaresti sistemul respirator si cardiovascular. Nu are restrictii de varsta.  

Razvan Sindelaru

Circuit Training

Circuit Workout este un antrenament cardio si de tonifiere, ce iti pune la incercare rezistenta si forta musculara.

In cadrul clasei se folosesc accesorii precum stepul elastic, barele, ganterele, mingea medicinala, saltea, BOSU, TRX-ul sau greutatea propriului corp.

cristina nedelcu

Healthy Spine

Healthy Spine are un dublu rol: atât de prevenție, cât și de ameliorare. Astfel, este un antrenament ideal pentru cei care se confruntă cu dureri de spate, datorită unei serii de exerciții fizice adecvate.

Mai mult, chiar și cei care nu întâmpină o astfel de durere pot practica acesta clasa cu rol de întreținere preventivă, pentru menținerea sănătății coloanei vertebrale.

Florin Aliuta

box

Boxul este un sport care presupune atacul și apărarea cu pumnii. Folosind mănuși căptușite, participanții încearcă să aplice lovituri puternice și dese, la sac sau în pereche cu ajutorul palmarelor.

Boxul este un antrenament cardio, care îți accelerează metabolismul și care te menține mereu în formă. Această clasă este alegerea perfectă pentru persoanele care sunt foarte energice sau care caută să lupte împotriva efectelor stresului.

Antonio Verona

primal

O clasa 100% functionala, in care ne folosim de propriul corp pentru a deveni mai mobili, mai puternici, mai coordonati, in echilibru cu noi si cu tot ce ne inconjoara!

Este un antrenament accesibil tuturor, indiferent de nivelul de pregatire fizica.

Mihai Ionescu

tai chi

Tai chi este o practică care implică o serie de mișcări lente care duc catre o stare de spirit meditativă și o respirație controlată. Tai chi este deseori descris ca fiind "meditație în mișcare". Această practică minte-corp, care își are originea în China ca artă marțială, are valoare în tratarea sau prevenirea multor probleme de sănătate.

Tai chi diferă de alte tipuri de exerciții fizice în mai multe privințe. Mișcările sunt de obicei circulare și niciodată forțate, mușchii sunt mai degrabă relaxați decât încordați, iar articulațiile nu sunt complet îndoite.

Emilia Olinici

circuit training

Circuit Training cuprinde antrenamentul de rezistență, aerobic, de intensitate ridicată și exerciții efectuate într-un circuit. Acesta vizează dezvoltarea anduranței și a rezistenței musculare.

Un "circuit" implică o finalizare completă a tuturor exercițiilor stabilite într-un anumit program. În mod tradițional, timpul dintre exerciții în Circuit Training este scurt și adesea cu o mișcare rapidă către următoarea statie.

Adrian Dumitru

max burn

Max Burn este o clasa de tonifiere, cu pulsul mentinut la intensitate medie. Se solicita musculatura, prin repetari multiple combinate cu semi-izometrie.

Accesoriile folosite: gantere, saltele si propria greutate. Acest tip de antrenament este destinat tuturor celor care doresc sa isi lucreze toate grupele musculare cu greutati mici si medii.

Yana Varnakova

pilates

Pilates implică un antrenament de intensitate scăzută, benefic pentru întărirea musculaturii. Pune accent pe dezvoltarea flexibilității, mobilității și consolidarea unei posturi adecvate. Mai mult, poate pregăti corpul pentru finalizarea în siguranță a altor antrenamente de forță mai intense.

Pilates utilizează o combinație de exerciții simple și repetitive pentru a crea efort muscular.

Gabriel Vasile

total body

Total Body este o clasa care urmărește să atingă toate grupele majore de mușchi într-o singură sesiune. Implica o combinație de abdomene, exerciții cardio și de forță, concepute pentru a tonifia și întări musculatura.

Pentru un astfel de antrenament este necesara o saltea și greutăți ușoare. Acest antrenament propune exerciții intense, care vor crește puterea fizica, vor reduce grăsimea corporală și vor îmbunătăți condiția generală.

Ana Marin

yoga

Yoga aduce un balans perfect între armonia minții și a corpului, putând dezvolta mobilitatea, atenția și echilibrul. De asemenea, poate ajuta la reducerea stresului, calmare, dar și la energizare. Yoga combină posturile fizice cu exercițiile de respirație, și este o practică pe care o poți lua cu tine și în afara saltelei.

Ce vei simți după o clasă? O îmbunătățire a flexibilității, a posturii, o stare profundă de calm și libertate, atât mentală, cât și fizică. Orice stare de anxietate va dispărea, iar tu vei fi mai atent și mai conectat la corpul tău.

Yana Varnakova

aqua gym

Aqua gym reprezintă o metodă inovatoare de a face o clasa care conține exerciții preluate din gimnastică sau aerobic, efectuate chiar în apă!

Această formă de mișcare poate fi practicată la diferite adâncimi ale apei, la diferite niveluri de intensitate, în funcție de condiția fizică și de capacitățile fiecărui participant în parte, adresându-se tuturor categoriilor de vârstă. Mai mult, întărește și tonifică mușchii. In fiecare mișcare se lucrează grupuri de mușchi opuși, fiind un excelent mod de a te menține în formă!

Gabriel Vasile

abs & butts

Abs & Butts este o clasa intensa unde se folosesc accesorii precum: step-ul, benzi elastice si greutati - toate pentru a aduce beneficii atat picioarelor, cat si abdomenului.

Scopul principal al clasei este solicitarea intr-un mod eficient si corect a musculaturii abdominale, unde se efectueaza exercitii pentru tonifierea principalelor zone ale abdomenului.

Emilia Olnici

steel training

Steel Training este rezultatul unei combinatii inteligente intre antrenamentul cu greutati si o doza serioasa de adrenalina. Este un tip de antrenament care accelereaza metabolismul si care are ca scop arderea grasimilor prin repetari cu greutati mici si medii.

Toate exercitiile se realizeaza cu bara de greutati si discuri. Intensitatea este data de numarul de kilograme adaugate pe bara.

Ioan Carp

group cycle

Efectuat pe biciclete staționare de interior, Group Cycle este o modalitate incredibilă de a te asigura că nu sari peste antrenamentul propus! Clasa de cycling este o alegere dinamică de a face sport si este perfectă pentru a-ți dezvolta atât sănătatea cardiovasculară, cât și tonusul muscular.

De asemenea, acest antrenament asigură îmbunătățirea echilibrului, coordonarea, cât și postura și are un impact redus asupra genunchilor și a altor articulații, ceea ce înseamnă că se adresează tuturor participantilor, indiferent de vârstă.

Ana Maria Zvanca

body workout

Body Workout este o clasa care lucreaza toate grupele musculare majore. Include exercitii cardio, dar si exercitii cu greutatea propriului corp si cu diverse accesorii precum: gantere, discuri sau elastice.

Acest antrenament ajuta la diminuarea tesutului adipos prin cresterea masei musculare de calitate. Intareste tonusul muscular al intregului corp in special partea inferioara.

Yana Varnakova

stretching

Stretchingul este o formă de exercițiu fizic care presupune intinderea în mod deliberat a unui anumit mușchi sau tendon, pentru a îmbunătăți elasticitatea resimțită, pentru a obține un tonus muscular mai bun și pentru a spori flexibilitatea generală a corpului.

Astfel, întinderea menține mușchii flexibili, puternici și sănătoși și ne oferă un grad de mobilitate crescută.

Mihnea Petrescu

tabata

Tabata este un stil de antrenament cu intervale de intensitate ridicată (HIIT) care presupune 20 de secunde de exerciții la efortul maximum, urmate de 10 secunde de odihnă, pentru un anumit număr de runde.

Tabata se bazează mai mult pe structura de timp și pe intensitate decât pe mișcări specifice, ceea ce înseamnă că antrenamentele pot implica o mare varietate de exerciții!

Svetlana Burashnikova

mobility training

Este o clasa care te ajuta sa-ti imbunatatesti mobilitatea si postura. Diminueaza durerile articulare si te ajuta sa-ti maresti gradul de flexibilitate si libertatea de miscare.

Acest tip de antrenament se executa pe saltea, uneori cu ajutorul betelor. Este o clasa de intensitate scazuta, care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, indiferent de nivelul fizic.

Ana Maria Zvinca

step & tone

Step & Tone este o clasa energica, de tonifiere, care combina exercitii pentru intreaga musculatura. Se foloseste atat steper-ul, cat si ganterele mici.

Muzica ritmata din timpul clasei te va face sa pierzi notiunea timpului, iar la finalul clasei te vei simti mai binedispus si mai puternic.

Gabriel Vasile

cardio & tone

Dacă îți dorești un antrenament care să te provoace, Cardio & Tone încorporează exerciții cardio și de tonifiere pentru a-ți întări întregul corp. Fiecare clasă este o adevărată surpriză, astfel încât sunt folosite diferite echipamente sau doar greutatea corpului tău.

Pregătește-te pentru o oră de sport complexă, dinamică și eficientă: care ajută la arderea rapidă a grăsimilor și la creșterea rezistenței la efort!

Gabriel Vasile

toning

Toning propune o serie de exerciții de tonifiere care sunt folosite cu scopul de a dezvolta armonios musculatura corpului. Astfel, principalele beneficii aduc o mai mare rezistență, energie și flexibilitate.

Obținerea unui corp tonifiat necesită exerciții de creștere a mușchilor și oferă avantajul suplimentar de îmbunătățire a mobilității.

Yana Varnakova

brazilian
core & flex

Brazilian Core & Flex este o clasa dinamica care presupune efectuarea mai multor exercitii pe o perioada cat mai scurta de timp.

Acest antrenament te ajuta sa-ti restabilesti rapid starea fizica, creste rezistenta si intareste musculatura.

INSTAGRAM

Social Media conecteaza oamenii, iar noi suntem activi cu materiale care te vor motiva sa nu lasi pe maine, ce poti face azi.