despre noi

scroll for more

mai mult decat un club de wellness.

Diversitatea domeniilor din care provenim reprezinta un avantaj, la fel ca si mixul de perspective, abilitatile si experientele diferite.

ISTORIC

Istoria noastra incepe cu Tenis Club Bucuresti, in anul 2001,  cand fostul jucator de tenis Dinu Pescariu a transformat un vis in realitate. Acest vis a devenit mai tarziu Pescariu Sports&Spa, un concept mai complex, dedicat intregii familii.

Am devenit constienti de faptul ca oamenii din mediul urban isi doresc un loc de evadare, de detasare, unde sa fie primiti si intelesi in intregime si unde sa vina cu aceeasi placere si entuziasm cu care se intorc acasa. Un altfel de acasa; departe de trafic, rutine si deadline-uri. Unde sa te reincarci cu wellness, pentru a trai viata pe care ti-o doresti.

LOCATIE

Ai sansa sa faci activitatile tale preferate alaturi de prieteni sau familie, chiar in centrul orasului. Va oferim oportunitatea de a adopta un stil de viata sanatos.

Facilitatile noastre raspund unei game variate de nevoi, astfel incat tu vei pleca fericit. Ne gasesti pe Strada Glodeni nr.3, intre Lacul Floreasca si Lacul Tei, vis a vis de Parcul Verdi.

ECHIPA

Pentru a mentine atmosfera calda si prietenoasa care descrie orice business de familie, echipa noastra nu este numeroasa, ci experimentata si dedicata.

Astazi, pastram valorile cu care am plecat la drum, iar membrii echipei noastre se identifica cu acestea si ridica standardele serviciilor oferite de club la nivelul exclusivist pe care membrii nostri il apreciaza. Pentru loialitate si dedicatie, le multumim!

TE INVITAM SA NE CUNOSTI

Clubul de wellness Pescariu Sports&Spa promoveaza "Arta de a trai frumos". Construit in jurul unui concept versatil pentru intreaga familie, iti aduce mai aproape optiunea unui stil de viata sanatos.

SERVICII & FACILITATI