masaj

scroll for more

OAZA TA DE LINIsTE

Experimenteaza armonia si linistea intr-o oaza de relaxare. Terapeutii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai inovative metode de masaj.

SUNTEM AICI PENTRU TINE

Cu radacini adanci in istorie, masajul ofera o experienta unica de vindecare. Pe langa faptul ca iti calmeaza muschii si reduce tensiunea, aceasta practica straveche restabileste echilibrul in corpul tau.Elibereaza-te de stres cu un masaj relaxant.

Experimenteaza beneficiile acestei terapii si lasa-te rasfatat de rocile vulcanice calde. Incearca si combinatia dintre tehnicile balineze si tehnicile efectuate cu bete de bambus, pentru repunerea in buna functionalitate a anumitor arii ale corpului. Iti propunem o multitudine de variante, precum drenajul limfatic sau Deep Tissue. Alege masajul care ti se potriveste pentru a-ti revitaliza trupul si mintea.

TRATAMENTE YONKA

Clubul nostru foloseste produsele foarte apreciate ale celebrului brand parizian Yon-Ka. Avem grija de fiecare componenta a experientei tale, totul pentru a dobandi starea de bine a trupului si a mintii.

Tratamentul yonka combina tehnici de masaj relaxante cu produse premium, pentru o piele catifelata. Descopera placerea unei terapii de infrumusetare personalizate, menite sa-ti aduca o stare de bine profunda si sa te ajute sa te eliberezi de stresul zilnic.

team

Mirel Cardel
Roxana Budui
Cristina Ionescu

detalii contact

PROGRAM CLUB

Luni - Vineri - 06:00 - 23:00
Sambata - Duminica - 08:00 - 22:00

Relatii cu clientii

Receptia principala
+4 0372 731 972

Vanzari

Anca Capruciu (Senior Sales Representative)
anca.capruciu@pescariusports.ro
+40 730 900 040

Cristina Ion (Sales Representative)
cristina.ion@pescariusports.ro
+40 730 900 045

Resurse Umane

Ana Habuc ( HR Manager)
ana.habuc@pescariusports.ro
+40 730 900 031

INSTAGRAM

Social Media conecteaza oamenii, iar noi suntem activi cu materiale care te vor motiva sa nu lasi pe maine, ce poti face azi.