' rel='stylesheet' type='text/css'>

Pescariu Sports & SPA

Cum s-a născut ideea acestui club?

Dinu Pescariu: După aproape 20 de ani de carieră în tenisul de performanţă, mi-am dorit să îmi continui activitatea în sport, acesta fiind evident domeniul pe care îl stăpâneam cel mai bine. Cât timp am jucat tenis am călătorit în toată lumea şi m-am pregătit în diverse centre şi cluburi sportive, astfel că la 27 de ani aveam dorinţa, dar şi experienţa teoretică necesară înfiinţării unui astfel de club în România.

La început a fost Tenis Club Bucureşti

Dinu Pescariu: Totul a pornit ca un business de familie. În 2001, susţinut de tatăl meu, Dinu Pescariu Sr., am fondat Tenis Club Bucureşti, un centru destinat sportului de agrement şi performanţă. Numele a fost ales din dorinţa mea de a continua tradiţia clubului la care am început să joc tenis, acesta fiind dărâmat în ’89. Am fost foarte fericit când am reuşit, cu mari eforturi, să preiau fosta bază Cutezătorii şi să dezvolt aici 6 terenuri de tenis şi o mică sală de fitness. Acesta a fost începutul. Astăzi, doar secţiunea de tenis a clubului mai poartă numele de Tenis Club Bucureşti.

Când a fost lansat Pescariu Sports&Spa?

Dinu Pescariu: După 8 ani de experienţă în domeniul wellness în România, am reuşit să păstrăm un anumit standard al serviciilor pe care le oferim şi să ne conturăm stilul propriu. Astfel, în 2009, a apărut Pescariu Sports&Spa, clubul de sport pe care îl visam la început, cu toate facilităţile de care pot beneficia astăzi membrii noştri.

Ce oferă astăzi Pescariu Sports&Spa membrilor săi?

Dinu Pescariu: Din punct de vedere al serviciilor şi facilităţilor, cred că am reuşit să oferim membrilor şi clienţilor noştri exact ce ne-am propus. Pescariu Sports& Spa este locul în care poţi să îţi petreci toată ziua, fie practicând sportul preferat (tenis, înot, aerobic, cycling, squash, fitness, fotbal) sau relaxându-te (masaj, SPA), fără a avea grija copilului tău (Baby-parking). După sport, te poţi revigora cu un meniu sănătos şi cocktailuri de fructe proaspete în Lounge Bar-ul nostru și pe terasa acestuia (The Gallery). La rândul lor, cei mici se pot înscrie în programul de sport special gândit pentru ei (mini tenis, înot, scrimă, karate, zumba), în timp ce tu poţi servi o masă la restaurantele cu specific italian (Tratoria Îl Calcio) sau libanez (Chez Toni). În sezonul de vară, poţi profita de o zi relaxantă împreună cu familia la piscina noastră exterioară, cu o suprafaţă de peste 1200 mp. De asemenea, clienţii noştri pot beneficia de cele mai noi tehnologii de întreţinere şi remodelare corporală la salonul de beauty&medical spa My Center. Şi pentru că cele 24h în interiorul Pescariu Sports&Spa să fie complete, vizita se poate încheia în clubul de noapte Fratelli, probabil lider în domeniu în ultimii ani!

Toate drepturile rezervate. © 2012 Pescariu Sports & SPA.
Urmareste-ne in social media.